Jenna Vainionpää


Bakom kameran befinner jag mig som allra mest, en tjej med ett stort intresse för djur med fokus på hästen.

Jag är 25år gammal och bor tillsammans med min sambo samt våra 2 cornish rex katter i staden Västerås. Jag älskar att fotografera i olika miljöer som hjälper till att medföra känsla. Att skapa konst, det ger mig en riktig adrenalinkick och jag hänger mer än gärna upp mina egna bilder på väggarna här hemma och känslan i bilderna måste finnas där. Du ska kunna känna magin som fanns där. Utöver att fotografera så älskar jag att arrangera fotodagar/workshops där jag kan dela med mig utav mina kunskaper och unika fotoplatser som man kanske inte alltid har tillgång till. För det är något jag också värdesätter högt, att kunna få inspirera andra hästfotografer och att hjälpa till med vägledning. Personlig utveckling är något jag älskar att få ta del utav och erbjuda i mitt varumärke.


2019 startade jag mitt företag, och det är helt fantastiskt att kunna erbjuda dig bilder av hög kvalitét. Eller få hjälpa dig hitta rätt inom fotografering. Vad det än är, så finns jag här för just dig.


Omdömen

Omdömen

“Jag har följt Jenna sen ett par år tillbaka och haft förmånen att delta vid två av hennes fotograferingar. En gång som modell och en gång som hästägare. Båda gångerna skapade Jenna ren magi med sina bilder. Hon har en fingertoppskänsla för rätta vinklar, ljus och miljö. Inget lämnas åt slumpen. Att hon dessutom är väldigt lätt att ha å göra med gör det hela perfekt. Helt klart min absoluta favoritfotograf!”