Portfoliodag 6/6 2021


Jag välkomnar dig till en portfoliodag med vackra och gott doftande äppelträd!

På Bergs Äppelgård utanför Hallstahammar kommer du under kvällen att få besöka Köpings musteri's äppelgård över över 6000 äppelträn. Men fantastiska fotoplatser och med ett magiskt kvällsljus.Kostnad? 625kr inkl moms

Antal platser? 10st - FulltVad är en portfoliodag?

Är en arrangerad fotodag, där jag som arrangör har fixat tillstånd för den utvalda platsen och även valt ut modeller för denna dag. Jag sköter allt ifrån posering till byte av plats. Du behöver bara luta dig tillbaka och njuta! Du kommer kunna se hur jag och flera andra hästfotografer väljer att arbeta och dela med sig av tips och trix. Spendera tid med andra likasinnade och galna fotografer! En portfoliodag är för alla oavsett tidigare erfarenhet av hästfotografi, men det är rekommenderat att man kan sin egna kamera och dom manuella inställningarna för absolut bästa resultat. Detta är trotts allt en arrangerad fotodag för dig att fylla din portfolio och inte en kurs i fotografering även om jag finns till hands för enklare frågor!

Information för dig som vill delta!


Vart och när kommer vi att vara där?

Jag har fått tillstånd att arrangera denna portfoliodag på Bergs Äppelgård i Hallstahammar. Google Maps hittar dit om du anger Bergs Äppelgård (ägs av Köpings Musteri)

Portfoliodagen startar klockan 17.00 och vi fortsätter tills sista modellen är klar och vi är nöjda.


Vad för typ av bilder komma vi fokusera på?

För denna portfoliodag kommer vi att fokusera på vackra porträtt. Jag har tittat ut 3st olika platser som jag tror kommer vara utmärkta för vår fotodag. Men vi kommer även kunna kika runt på plats vad vi önskar att ha. Blandat med intensiva rosa/röda färger, djupa gröna tunnlar och vackra väldoftande vita blommor.


Vilka modeller kommer vi att ha och vad är leveransvillkoren?

Vi kommer få besök utav 2st modeller, har vi tur även en 3dje. Pga att blommorna snart blommar över så är denna portfoliodag med lite kortvarsel, men 2 vackra welsh mountains är bokade och förhoppningsvis får vi besök av en sockersöt Shetland hingst med en trevlig skäckfärg!

För denna fotografering så är det leveransvillkor på minst 1 bild per häst. Däremot ingen tidspress på när du levererar.


Parkering och toalett?

Parkeringen kommer ske på gräsmattan vid äppelgården. Det är viktigt att vi försöker parkera smidigt, och parkera gärna så långt in som möjligt. Detta för att hästtransporterna ska kunna komma in och ut utan problem. Det finns även parkeringar vid Bergs Kyrka som är med 750m gångavstånd. Det är även där det finns en toalett.


Mat och dryck?

Alla står för sitt eget intag av mat och dryck, nu under sommartider är det viktigare än någonsin att medtag vatten då vi kommer hålla igång en stund.

Jag kommer medtag lättare fika till oss alla!Jag har arrangerat flertalet portfoliodagar och kan lova dig en kväll med gott sällskap, skratt och fantastiska hästar!


Anmäl dig till portfoliodagen nedan, eller direkt via facebook!

Betalning sker antingen direkt eller via faktura 14 dagar.