Aktuella evenemang

Här nedan finner ni information om vilka evenemang som jag är bokad till och kommer vistas under 2019. Tidigare evenemang finner ni under rullbaren och klickar "Evenemang 2018". Om du är en arrangör och önskar boka mig eller veta mer information om hur det är att samarbeta med mig under utställningar, shower eller tävlingar så är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret längre ned på sidan. 

För att jag skall kunna göra dessa evenemang möjliga så behöver jag enligt  Dataskyddsförordningen (GDPR = General Data Protection Regulation) ha in godkännande från dig som deltagande för evenemanget, samtycke lämnar du genom rullbaren och klickar i "Lämna samtycke" eller klickar här.

 

Detta gör det möjligt för mig att fotografera er under dessa evenemang. Väljer du att inte lämna samtycke kan jag dessvärre inte kan lagra bilder på dig.

• 28 april SDS & ÖAG specialutställning i Västerås som arrangeras av Svenska Dalmatiner-Sällskapet och Östra Aktivitetsgruppen.

• 5 maj Open Doors i Bålsta som arrangeras av Stockholms Westernryttare.

• 29 juni SMHF Sweden International Open 2019 arrangeras av Miniatyrhästföreningen

• 20 juli Shire & Clydesdale RIKS som arrangeras av Svenska Shirehästföreningen

• 10-11 augusti Welsh RIKS som arrangeras av Svenska Welshponny & Cobföreningen

Ovanstående evenemang är bokade men det finns fortfarande tider kvar under sommaren att boka mig som fotograf för ett evenemang. Vid bokningsförfrågningar eller andra frågor så kontaktar ni mig via nedanstående kontakt formulär.

© 2019 Equine Photographer Jenna Vainionpää