Välj din fotografering!


Nedanför har du möjligheten att välja din alldeles egna fotografering, jag erbjuder 3 olika fotopaket anpassade efter olika förhållanden. För dig som vill ta en mindre fotosession är Petite alldeles utmärkt, medan Standard är för dig som vill ha mer tid eller har fler hästar. Eller så kanske du vill ha några vackra porträtt och detaljbilder med svart bakgrund som verkligen framhäver det vackra ur din häst så rekommenderar jag Fine Art.


NYHET!


Passade ingen utav mina förvalda paket dig?

Ultimate


Känner du att mina 3 förvalda paket inte passade din vision?

Kanske ska du starta företag och behöver nya bilder för er marknadsföring, eller så kanske du vill fylla på med porträtt bilder för din avelsverksamhet? Vad det än kan vara, så ordnar vi ett anpassat fotopaket för dig.


Fyll i nedan så kommer du inom 24h få ett offert förslag.

FAQ

Är priset inkl eller ex moms?

För dig som privatperson är priset inkl moms. Önskar du som företagare boka någon av mina färdiga fotopaket är priset ex moms.

Vart fotograferar vi?

Möjligheterna är stora. Antingen kommer jag till stallet och vi använder oss av naturen runt omkring eller om du redan på förhand vet ett ställe du vill bli fotograferad på. Jag hjälper mer än gärna till att leta nya platser att bli fotograferad vid och fixar med tillstånd om det krävs.

Kan vi använda rekvisita?

Ja! Jag älskar att kombinera olika typer av rekvisita. För närvarande erbjuder jag följande.
• Klänningar
• Rökeffekter
• Enhörningshorn (Svart & Vit)
• Folie i guld & silver att dekorera häst
• Fotogrimmor för enkel bort redigering i efterhand

Vad händer om vädret är dåligt?

Vid oväder såsom regn, åska eller kraftig blåst så bokar vi om fotograferingen till en närliggande tid. Vid mindre skurar så går fortfarande fotograferingen att genomföra, beroende på våran vision av fotografering.

När börjar fotograferingen?

Fotograferingen börjar när jag anländer till platsen. Se därför till att vara klar i godtid tills jag anlänt. Jag meddelar även när fotograferingen närmar sig sitt slut så vi kan börja avrunda och för att du ska få med allt du vill på bild.

Hur fungerar avbokning?

Avbokning utav fotografering ska ske senast 48h innan avtalad tid för att inte behöva debitera fotograferingskostnaden. Avbokas fotograferingen 24h före avtalad tid debiteras 50% av fotograferingen. Med fullförståelse och respekt för att det kan ske oväntade saker. Så bästa är att höra av sig så fort man anar att man behöver boka av/om fotograferingen.


Är du redo att förverkliga magi?