Bokning & priser 

Fotograf Jenna Vainionpää

Deluxe

Petite

Premium

Vem har sagt att man inte hinner skapa mästerverk på 30min? Mitt fotopaket Petite är för dig som inte alltid har tiden på din sida, då är Petite verkligen något för dig en upplevelse ifrån vardagen, och passar alla tider på dygnet, tidiga mornar eller sena sommarkvällar för att fånga det fantastiska ljuset och känslorna. Detta är möjligt på grund utav att Petite är ett fotopaket på 30-45min. 

Det som ingår är. 

* 30-45min fotografering

* 5st digitala bildkopior i webbformat

* Ett gott skratt och en fantastisk upplevelse

Pris: 749kr inkl moms

Reseersättning tillkommer med 25kr/mil

Detta paket är tillgängligt för Västmanlands län och angränsande län. 

 

Vad tänker du på när du hör Deluxe? 

Jordgubbar och champagne? eller kanske en kryssningshytt med mini bar. Oavsett vad du tänker på när du hör ordet Deluxe så lovar jag nog att detta fotopaket är ett av synonymerna.

Det som ingår är.

* 1h fotografering

* 15st digitala bildkopior i webbformat

Pris: 1699kr inkl moms

Reseersättning tillkommer med 25kr/milen

Premium är för dig som vill lägga ned extra tid på fotograferingen, det finns möjlighet för mer variation av kläder, platser eller varför inte åka till en förbestämd plats en trollande björkskog eller solnedgång vid stranden? Variationen i bilderna blir mer med mitt premium paket. 

Det som ingår är.

* 2h fotografering

* 25st digitala bildkopior i webbformat

 

Pris: 2849kr inkl moms

Reseersättning tillkommer med 25kr/mil
 

 

Platinum

Extra bilder

Drömmer du om dom där sagolika bilderna att visa upp för vänner och familj eller önskar ha stor variation och kanske göra en fotobok? Platinum är en halvdagssession passar utmärkt för flera ombyten, plats byten eller om du har flera hästar. Platinum passar även för er som vill ha marknadsföringsmaterial för eran hästverksamhet där vi arbetar under en halvdag med att presentera eran verksamhet på det allra bästa sätt. 

Det som ingår är.

* 4h fotografering

* 40st digitala bildkopior i webbformat

* Din favorit bild förstorad till en 50x70 poster

Pris: 5699kr inkl moms

Reseersättning tillkommer med 25kr/mil

 

Efter varje fotografering så får du själv välja ut dina favoritbilder efter det antal bilder som ingår i det fotopaket du köpt. Men ibland har man fler favoriter än det som ingick, i sådant fall är det inga som helst problem att köpa till extra bilder. Bilderna går att köpa som digitala bildkopior eller om du önskar köpa färdiga printar. Prislistan nedan gäller enbart för privatbruk vid kommersiellt syfte så gäller en annan prislista, önskar du även köpa printar så tillkommer andra priser. 

Prislista

Enstaka bilder 145KR/ST 

3st bilder 375KR

6st bilder 665KR

9st bilder 1200KR

alla bilder (mellan 25-40) 2800KR

priserna är inkl moms.

 

Prints

Ibland hittar man riktiga favoriter bland bilderna ifrån en fotografering, inte helt ovanligt att man hänger upp 1 eller 5 på väggen hemma faktiskt haha! 

Jag hjälper dig mer än gärna att förstora upp dina favoritbilder tagna ifrån mig, det behöver inte vara från något köpt fotopaket utan även en tävlingsbild eller från tidigare fotosessions går alldeles utmärkt. Bilderna trycks på ett äkta fotopapper av hög kvalitet som ger lyster och underbar färgåtergivning genom hela bilden. 

 

Produkter

Prints

30x45cm pris 350KR inkl moms

40x50cm  pris 519KR inkl moms

50x70cm  pris 749KR inkl moms

70x100cm  pris 1289KR inkl moms

Presentask

12st 10x20cm färgkort pris 449kr inkl moms

24st 10x15cm färgkort pris 449KR inkl moms

Priserna är exkl frakt. 

Fyll i nedanstående vid bokning eller övriga frågor.

© 2019 Equine Photographer Jenna Vainionpää