Fotoworkshop i Fine Art

• Västerås


Jag kan glatt välkomna dig till min allra första foto workshop. Under denna dag kommer vi gå igenom hela flödet när det kommer till Fine Art porträtt med svart bakgrund.

Från bokning till slutprodukt. Du kommer få öva på 2st vackra modeller för att få ut det mesta utav denna fotokurs. Därefter går vi gemensamt igenom bilderna och påbörjar efterarbetet.


Kostnad?
4000 SEK inkl moms.

KOSTNADSFRITT FÖR SHF MEDLEMMAR

Antal platser? 5st

Vad kommer vi gå igenom?

I min foto workshop så kommer vi gå igenom allt från A till Ö gällande dessa klassiska porträtt.

•  Val av rätt utrustning och tillbehör.

• Bästa sättet att få hästen att posera rätt och vilka poser som funkar.

• Hur man ska tänka kring olika ljusförhållanden.

Redigering av våra bilder & live feedback.

Information för dig som vill delta!


Vem är denna fotokurs för?

Denna är till dig som vill lära dig mer om svart bakgrundsfoto med häst, både med naturligt och tillsatt ljus. För att kunna få ut maximalt ifrån denna fotokurs behöver du känna din kamera och kunna ställa in dom manuella inställningarna för bästa resultat.


Vad kan jag förvänta mig?

Utav denna foto workshop kan du förvänta dig att se hur jag arbetar med mina kunder som bokar mitt fotopaket Fine Art. Allt från förberedelserna på plats, poseringen, ljussättningen och därefter redigeringen. Hur jag får ut det mesta ur en bild och skapar ett klassikt och tidlöst svart bakgrundsfoto! Vi kommer gå igenom allt det teoretiska och jag kommer förklara varje steg utförligt varför och vad jag gör. Det kommer även finnas tillfälle att ställa frågor under hela kursens gång.


Vad ska jag ta med mig?

Du behöver ha med dig din kamera utrustning och gärna något extra objektiv än det du vanligtvis kanske kör med. Du kommer inse hur kreativ man kommer kunna vara vid denna typ av foto. Du är också välkommen att ta med dig en dator till våran session efter fotograferingen där vi går igenom redigering så att du kan hänga med och få feedback live.


Vart äger fotokursen rum?

Vi kommer att befinna oss i Västerås för fotograferingen och när vi är klara åker vi hem till mig utanför Västerås för att fortsätta.


Mat och dryck?

Fotograferingen kommer pågå mellan 90-120min. Därefter kommer vi att åka hem till mig för att fortsätta arbetet och den teoretiska delen. Jag kommer bjuda på enklare grillmat. Äter du specialkost behöver du medta detta själv.


Anmäl dig till min fotoworkshop i Fine Art nedan!

WORKSHOPEN ÄR FULLBOKAD.