Standard

Endast för privatpersoner

För dig som vill ha en längre fotosession med ombyte, eller fler hästar. Följande ingår  • 60min fotografering, perfekt tid för dig som har fler platser, eller hästar som du vill ha förevigade.
  • 8st bilder anpassade till webb/sociala medier.


Mitt fotopaket standard är tillgängligt i hela Sverige.


3100kr inkl moms

Reseersättning 25kr/mil tillkommer.
En fotografering - en upplevelse!

Det är inte bara en fotografering du väljer, du väljer även en upplevelse. I alla mina fotopaket ingår det ett noggrant utvalt online galleri där du får välja ut dina personliga favoriter från våran fotografering! För att en fotografering ska bli så bra som möjligt, så erbjuder jag även rekvisita i olika slag. Om du vill ha bilder på din hjärtevän utan träns eller grimma så erbjuder jag special designande fotogrimmor som är utformade för att passa alla typer av fotografering, och gör att du efteråt får bilder där hästen inte har något huvudlag alls på sig, hur bra?

Jag erbjuder även rökeffekter för dig som vill satsa på ett lite mer magiskt tema. En fotografering hos mig ska vara kul, lärorikt och en upplevelse för dig. Därför har jag allt som behövs för en toppen fotografering med fantastisk slutresultat!