PHOTOSHOP ACTIONS


Letar du efter ny inspriation för din redigering? Siktar du efter en bildstil du inte vet hur du ska uppnå?

Eller vill du utöka dina actions i photoshop?


För första gången någonsin, så erbjuder jag min standard redigering som en action för dig att spela upp på dina bilder, antingen använda dom som dom är, eller för att utveckla dom där jag slutade. Valet är ditt och valmöjligheterna är många. Men det är dessa actions som jag använder till vardags i min redigering.


FÖLJANDE 7 ACTIONS INGÅR

Moody - Cold Tone


Moody Cold tone är en uppspelad redigering med intensiva mörka toner av grön och orange. Cold Tone har även inslag av blått och rött för ännu mer intensivitet.

Moody - Warm Tone


Moody Warm tone är en uppseplad redigering med intensiva mörka toner av grön och orange. Warm Tone har inslag av varmare toner.

Make it white


Make it white är en uppspelad redigering där alla gula/orange toner är borttagna. Detta använder jag flitigt när jag ska "rengöra" en häst i efterhand. Exempelvis skimlar.

Cream Yellow Light


Cream Yellow Light är ett ljussken i varma toner, att förstärka solljus eller för en mysig stämning.

Cream White Light


Cream White Light är ett ljussken i netral vit färg, att förstärka ett ljussken eller för en mystisk stämning.

Soft Coat


Soft Coat är en redigering som mjukar upp hårdheter i hästens päls.

Matte Effect


Matte Effect är ett matt filter.På bilden ovan är följande actions använda

  • Make it white
  • Moody - Cold Tone

En mystisk känsla..

Följande actions är använda

  • Moody - Cold Tone
  • Soft Coat
  • Matte effect

Naturligt men intensivt..

Följande actions är använda

  • Moody - Warm Tone
  • Cream Yellow Light

Förenklar ditt arbete


Actions förenklar inte bara arbetet, du sparar både tid och det kan hjälpa dig uppnå önskat resultat som du inte vetat hur du annars ska nå. Observera att dessa actions är utformade att behöva något efterarbete, dvs du kan behöva använda andra verktyg för att framställa ditt önskade slutresultat. Jag använder mycket pensel verktyg så som dodge & burn som inte går att forma i ett färdig inspelat action. Du kommer även kunna välja hur starkt du vill använda dessa actions, från 100% ner till 0% för att det ska passa din målbild på bästa sätt.


Såhär kan ett arbetsflöde se ut, efter uppspelning utav något av mina actions kan viss efterbehandling behöva läggas till för att få just ditt önskade resultat. Mina actions är ett steg på vägen.

Det bästa med mina actions är att du kan välja hur mycket och vad i mina actions du vill behålla. För att anpassa det helt enligt din bildstil och smak

Kostnad

1000kr inkl moms


FAQ

Hur betalar jag?

När du lämnat din uppgifter nedanför kommer en faktura på 14 dagar att skickas till dig. Mina actions kommer skickas till dig inom 24h från att du placerat din order. (Längre leveranstid kan komma att ske lör-sön) Ingen ångerrätt efter levererade actions.

Hur får jag använda dessa actions?

Mina actions får du använda på dina egna bilder ut mot kund, portfolio och för din marknadsföring. Du har rätten att sälja dina bilder med mina actions på och säga att det är du som redigerat bilderna.
Du får under inga omständigheter sprida dessa vidare, eller sälja till tredjepart.

Hur fungerar leveransen?

Efter placerad order kommer det skickas till din önskade e-postadress för nedladdning.

Vad är en action?

En action, eller funktionsmakro som det heter på svenska är en färdig inspelad redigering som man spelar upp i Photoshop (observera att dessa action inte är detsamma som presets i Lightroom. Dessa är endast kompatibla i Photoshop, rekommenderas att du använder deras CC.)

Du kan spela upp alla actions på samma gång, eller välja att ta en i taget. För att använda mina actions behöver du ta fram fönstret " actions " och markera den valda redigeringen samt klicka på play knappen.

Observera att för att dessa action ska fungera i ditt Photoshop rekommenderar jag dig att byta språk till engelska om du inte redan har det. Då Photoshop en gång i tiden krävt att ens inspelade action är på samma språk för att fungera fullt ut.