Utvecklas tillsammans!

Hästfotografering är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag älskar att kunna dela med mig utav detta till andra fotografer, antingen för dig som redan är etablerad men vill finslipa på ditt varumärke eller för dig som precis påbörjat din resa i hästfoto-världen. Därför erbjuder jag olika typer av online och one on one coachningar som kan hjälpa dig framåt!


Walk With Me

Walk With Me är en fysisk coachning som äger rum i Västerås. Vi kommer fotografera under 1.5h, där du under hela coachningen kan ställa frågor, samtidigt som jag förklarar hur jag tänker vid posering, ljus och vinklar. Vi kommer gå igenom både stilrena och vackra porträtt, men även rörelse.

Kostnad 2000kr inkl moms


Önskar du blanda Walk With Me + en coachning i Photoshop (antingen fysiskt eller online) då går vi igenom bilderna vi fotograferade under Walk With Me.

Kostnad 3500kr inkl moms

Online Coachning

För dig som önskar en online coachning som är anpassad efter dina egna önskemål så är detta valet för dig. En online coachning pågår under 60min via Google Meet, du väljer själv om du vill gå igenom Photoshop, ditt varumärke eller om du vill få en inblick i mitt arbete.

Du kommer få fylla i ett formulär i förväg för att vi ska anpassa coachningen just för dig!


Kostnad 1850kr inkl moms


Photoshop


Väljer du 60min coachning i photoshop, så kommer vi gå igenom hur jag redigerar mina bilder. Vilka verktyg jag använder för att få en bild att poppa. Hur jag redigerar bort saker, lägger till effekter och hur man spelar in egna actions för snabbare bildhantering.

Varumärke


Vi kommer prata om hur du ska nå ut till rätt kundbas. Vi kommer gå igenom dina sociala medier, samt hemsida. Du kommer få konkreta tips och konstruktiv kritik på både portfolio och en inblick i hur du sköter allt administrativ proffsigt men även hur du marknadsför ditt varumärke.

En riktig boost session!


Teoretiskt


Vi kommer att prata om hur jag tänker vid en fotografering. Jag kommer förklara varför jag valt att ställa hästen på ett specifikt vis. Kommer visa olika bilder som förklarar min vision, hur jag tänker gällande ljus och posering utav hästen. Tips och trix som du sedan kommer kunna använda i ditt eget arbete.