Petite

Endast för privatpersoner

För dig som önskar en mindre session, så passar petite dig alldeles utmärkt. Följande ingår  • 30min fotografering, lagom för att ta fina porträtt på 1 häst eller häftiga action bilder.
  • 2st bilder anpassade till webb/sociala medier.


För att boka mitt petite paket krävs det att fotografering äger rum i Västmanlands Län.

1300kr inkl moms

Reseersättning 25kr/mil tillkommer.En fotografering - en upplevelse!

Det är inte bara en fotografering du väljer, du väljer även en upplevelse. I alla mina fotopaket ingår det ett noggrant utvalt online galleri där du får välja ut dina personliga favoriter från våran fotografering! För att en fotografering ska bli så bra som möjligt, så erbjuder jag även rekvisita i olika slag. Om du vill ha bilder på din hjärtevän utan träns eller grimma så erbjuder jag special designande fotogrimmor som är utformade för att passa alla typer av fotografering, och gör att du efteråt får bilder där hästen inte har något huvudlag alls på sig, hur bra?

Jag erbjuder även rökeffekter för dig som vill satsa på ett lite mer magiskt tema. En fotografering hos mig ska vara kul, lärorikt och en upplevelse för dig. Därför har jag allt som behövs för en toppen fotografering med fantastisk slutresultat!